• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

BuitenBazen BuitenfeestjeTerug naar het overzicht

Het piraten- indianen- huttenbouwfeestje voor echte buitenkinderen!
Is jouw kind avontuurlijk en speels? Dan is dit BuitenBazen feestje wat je zoekt!

BuitenBazen Buitenfeestje

Wat is er leuker dan met vriendjes en vriendinnetjes te struinen door de duinen en je te laten verwonderen door alles wat je onderweg tegenkomt, de wind te leren kennen met een powerkite of hutten te bouwen in het bos.

Feestjes bij de BuitenBazen uit Zandvoort zijn gericht op het buiten zijn; spellen doen, klimmen, rennen, hutten bouwen, spoorzoeken en heel veel plezier maken!

Kies jouw buitenfeestje

Piratenfeest: Op het strand of in het bos gaan de kinderen een schat zoeken met een schatkaart en opdrachten. Daarnaast gaan ze avontuurlijke spellen doen zoals levende zeerovers of kunnen ze de wind leren kennen met een powerkite.
Indianenfeest: In het bos bouwen de kinderen een hut waarbij van alles wordt gebruikt wat er te vinden is. Ook gaat de groep pijl en boog maken en doen ze feestelijke spelletjes waaronder schieten in de roos en een hindernis parcours.  
Feestje op maat: Bespreek samen met de BuitenBazen wat er bij jouw kind past. De BuitenBazen zorgen voor een onvergetelijk feest voor ieder kind!

BuitenBazen

De Favaugeplein 17C
2042 TM Zandvoort
Prijs Vanaf €160, bekijk alle mogelijkheden op de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Met korting naar World of Dinos

Met korting naar World of Dinos

De SugarFactory in Halfweg wordt deze zomer overgenomen door een grote kudde dino's! Met de code HAARLEM-KIDSPROOF24 kun jij naar deze coole expo!

Gebruik de code!