• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Your Special DayTerug naar het overzicht

Kids Parties, Kids Corners en Meet & Greets met je favoriete personages!
Your special day zorgt ervoor dat jouw speciale dag tot in de puntjes is verzorgd! Of je nu een kinderverjaardag viert, of een bruiloft of een themafeest rondom de feestdagen; Your Special Day ontzorgt, decoreert en entertaint!

Kids Parties
Jouw kinderfeestje wordt smaakvol gestyled, de uitnodigingen verzorgd, de goodiebags worden gevuld en voor kostuums en heerlijke hapjes en drankjes wordt ook gezorgd. Uiteraard is de decoratie en de taart helemaal afgestemd op het thema van jouw keuze!
Kies een van de vele thema's (ponyparty, zeemeerminnen party, minion party, The Voice Kids,  of een van de vele andere thema's die je op de website terugvindt!)
Het feestje is geschikt voor 10 kinderen, duurt 3 uur en wordt begeleid door professionals! Het feest kan bij jou thuis of op locatie worden georganiseerd.

Meet & Greet
Heb je Elsa altijd al willen ontmoeten om met haar te zingen? Of wil jij de wereld redden met Batman? Maak je feestje nog completer door je favoriete prinses, superheld of ander personage uit te nodigen. 
Een uur lang viert het personage jouw feestje mee, en neemt ook nog kostuums mee waarin jij en je gasten zich kunnen verkleden.

Kids Corner
Vier jij een feest voor volwassenen, zoals een bruiloft of bedrijfsfeest waar kinderen ook welkom zijn? Laat de zorg en het entertainment van de kinderen over aan de professionele kindermeisjes van Your Special Day! Zij zorgen ervoor dat ook zij een onvergetelijke dag hebben!

Neem contact op om een feest op maat te laten organiseren of om de mogelijkheden te bepsreken!

Your special day


Haarlem
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!