Feestje in het KlimparkTerug naar het overzicht

Beleef een avontuurlijk kinderfeestje op bijzondere hoogtes bij Klimpark 21. Ontdek ook de Archery Tag!
Bij Klimpark21 wordt jouw verjaardagsfeest een groot avontuur.


Kinderfeest Kleuterklimmen

Vanaf 6 vriendjes wordt jouw verjaardagsfeest bij Klimpark21 een groot avontuur. Je kunt gebruik maken van de 1 meter route. Samen met al je vriendjes en vriendinnetjes komen klimmen en klauteren op wiebelige loopbruggen. Inclusief: Entree, instructie, gebruik klimmateriaal, 1 x gratis limonade, klimdiploma

Klimmen & Tokkelen

Als een echte klimaap met minimaal 6 van je vrienden of vriendinnen klimmen op grote hoogte. Je mag gebruik maken van de 4 meter en de 7 meter route als je durft. Voor de 10 meter route moet je 1.50 m zijn of een volwassen persoon kan met je mee klimmen. Inclusief:
Entree, instructie, gebruik klimmateriaal, 1 x gratis limonade, klimdiploma


Extra: Limonade en versnapering zijn te verkrijgen op het klimpark. Na afloop krijgen alle kinderen een klimdiploma. Wil je trakteren dan mag je je taart of traktatie lekker meenemen naar het klimpark.


Kies voor een extraatje: Archery Tag 

Archery Tag: Je krijgt een boog, een masker en een setje pijlen. De teams worden gemaakt, de uitleg wordt gegeven en dan mogen jullie starten. Naast de tegenstanders moet je ook de targets raken. De activiteit verandert al snel in een hectische en fantastische ervaring; het samenwerken, de communicatie en je reflexen zullen op de proef worden gesteld tijdens Archery Tag.
Klimpark21 is een duurzaam park. Dat wil zeggen dat er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van duurzaam materiaal en dat de elektriciteit via zonnepanelen wordt opgewekt. Het park is op basis van de laatste ontwikkelingen op klimparkgebied opgebouwd.

Klimpark21 voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, je bent altijd gezekerd met een doorlopend veiligheidssysteem van begin tot het eind.

Klik op de roze (web)site button voor meer informatie!

Klimpark21

Kleilandpad 5
2152 NA Nieuw-Vennep
Openingstijden Check de website. Hier kun je ook direct online een reservering plaatsen. Prijs Kinderfeest Kleuterklimmen >6 pers. vanaf 4jr (1 uur)
€ 8,50
Kinderfeest Klimmen & Zipline >6 pers. (2 uur)
€ 16,50
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Palènpa Park weer open

Palènpa Park weer open

Het leukste huttenbouwdorp is weer open! Kom je gauw een mooie hut maken? Super leuk voor een uitje met gezin of een origineel kinderfeestje.

Reserveer je kavel!