Thema of knutsel feestTerug naar het overzicht

Van pizza party tot super creatieve feestjes, Made by Melissa verzorgt het voor je!
Made by Melissa biedt thema feestjes, creatieve workshops en feestjes geheel op maat. Je mag kiezen of je je Made by Melissa party thuis viert of op locatie.

Themafeestjes
Leuke spellen samen met een super stoere knutselactiviteit, lekker tutten met je vriendinnen of nog iets anders? Het kan allemaal tijdens de themafeestjes van jouw keuze. De themafeestjes duren ongeveer 2 uurtjes. 

Knutselfeestje
Gek op knutselen? Kies een knutselfeest op locatie of bij jou thuis. Voor elk kind zit er wel iets passends bij! Een knutselfeestje duurt ongeveer 2 uur.

Partyboxen
Wil je zelf een kinderpartijtje organiseren maar vind je het te veel werk om alle spellen te bedenken en te maken? In een Made by Melissa party box zit alles om een geweldig feestje bij jezelf thuis of op eigen locatie te geven. Alle partyboxen zijn inclusief spel- en knutselmateriaal, decoratie, tafelversiering, draaiboek en printbare documenten. 

Benieuwd? Voor meer informatie klik je op de roze button.

Er zijn veel verschillende manieren om een partijtje te geven, kijk voor meer leuke ideeën bij het complete overzicht van kinderfeestjes!

Made by Melissa

Gereraal Cronjestraat 135
2021 JG Haarlem
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het leukste van Juni

Het leukste van Juni

Wat doen jullie in de weekenden en op de vrije middagen in juni?
Wij hebben nog wel wat ideeën!

Lees de tips