• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

TheaterpartijtjesTerug naar het overzicht

Maak vlogs, videoclips of een soapserie, wat een te gek partijtje!
Ben jij dol op dansen, playbacken of acteren? Of allemaal? En jouw vriend(inn)en ook?
Laat je feestje dan verzorgen door MET MyDreams theaterpartijtjes, en kies uit een van de volgende feestjes;

Videoclip of Dansclip
Samen met al je vrienden en vriendinnen maak je een echte videoclip bij jou in huis of in de buurt. Bij het maken van een videoclip ga je dansen en playbacken.Een playback videoclip wordt aangeraden vanaf 7 jaar,  jij kiest het liedje! Bij een dansclip ga je alleen maar dansen, dit wordt aangeraden voor kinderen tussen 5-7 jaar.

- Soapserie naspelen
Op het soapserie partijte maak je zelf een korte soap aflevering.Welke serie we naspelen mag jij zelf kiezen! De jarige verzint zelf een kort verhaal of kiest zijn of haar favoriete tv-serie uit en op het origineel gebaseerd schrijft MyDreams een aangepast script.Er wordt rekening gehouden met de verhouding jongens-meisjes en de leeftijd van de kinderen.Hierdoor kan het zijn dat een broertje in de serie ineens een zusje is bij het MyDreams partijtje.Het partijtje vindt plaats op een door u gewenste locatie, thuis, in een park, in een gym

- Vloggen
Leer presenteren voor de camera en doe met al je vrienden een door jouw gekozen challenge.Maak samen met je vrienden een echte vlog. Tijdens dit twee uur durende partijtje leer je presenteren. Wil je een ander MyDreams kinderpartijtje doen en een VLOG opnemen? Dat kan ook!

- Cheerleader workshop
Onder leiding van een ex-cheerleader wordt er op een door jezelf gekozen locatie een presentatie in elkaar gezet van ongeveer tien minuten. Kinderen leren yells, trucs, sprongen, de lach en een echte cheerdance!

De feestjes kunnen met veel verschillende extra's worden aangevuld. Klik door naar de website voor meer informatie en om een feestje te boeken!

MET My Dreams


Haarlem
Prijs Vanaf €129 voor een partijtje voor 7 kinderen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!