Mooizooi KinderfeestjeTerug naar het overzicht

maandag 1 januari
Vier je kinderfeestje bij creatief magazijn Mooizooi en laat je fantasie de vrije loop! Kom je ook?

Stichting Mooizooi is een creatief magazijn waar schoon en veilig restafval en restmateriaal van bedrijven wordt verzameld en aangeboden voor creatieve doeleinden. In onze schappen vind je allerlei gek en anders-dan-anders knutselmateriaal dat eigenlijk in de afvalstroom zou belanden.

Bij Mooizooi houden ze ook wel van een feestje en organiseren graag het partijtje van je zoon of dochter. Bespreek de wensen en zij maken een feestje op maat. Je kan kiezen uit de bestaande thema's. Wat dacht je van:

Malle Mallen Maken? Orthopedische mallen kunnen beschilderd, ge-papiermachéd, beplakt, en genaaid worden zodat er een geweldige schoen ontstaat. Knopen, kralen, restjes leer en stof... alles is voorhanden!

Rommelige Robots? Zoek de mooiste materialen bij elkaar en werk met z'n allen aan één grote robot of ieder aan een eigen.  Boor gaatjes in kroonkurken voor de ogen, gebruik fietsspaken als antenne, of knip zilveren vloer-isolatie tot stukjes voor de armen. In het magazijn is van álles te vinden!

De kamer van je dromen? Tover een doos om tot de slaap/woon/huiskamer (of tuin) waar jij het liefste in zou willen wonen. Dit kan met stukjes nepgras, kanten gordijntjes, folie in-de-mooiste-kleuren, tapijtresten en alle andere materialen waar jij van droomt.

Alle feestjes zijn op leeftijd aan te passen en zijn inclusief limonade en iets lekkers.

Kosten: €13,50 per kind. Feestjes duren ong. 1 1/2 tot 2 uur.

Mooizooi

Terschellingpad 2
2036 KH Haarlem
Openingstijden Mooizooi dinsdag t/m vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Prijs €13,50 per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kleverparkfestival

Kleverparkfestival

Kom zaterdag 25 mei naar de Kleverparkbuurt, daar is veel te doen!

Leuke Haarlemse producten, muziek, rommelmarkt én leuke activiteiten voor kinderen.

Lees er meer over!