Ridder of jonkvrouw feest!Terug naar het overzicht

Vier je verjaardag als jonkvrouw of ridder in het gezellige speelkasteel!

Het Speelkasteel is een binnen- en buitenspeelparadijs van maar liefst 7.000 m² met daarbijeen pannenkoekenrestaurant. Alle jonkvrouwen en ridders van nul tot twaalf jaar kunnen zich hier fantastisch vermaken in een veilige en hygiënische omgeving. Het Kasteel is ingedeeld in verschillende leeftijdgroepen, zodat zowel jonge als oudere kinderen zich heerlijk kunnen vermaken en veilig kunnen spelen. 

De jarige jonkvrouw of ridder en kornuiten worden feestelijk ontvangen door één van onze kasteelheren of jonkvrouwen. Speciaal voor de jarige is er een kasteeltafel gereserveerd. De jarige wordt tot kasteelridder "geslagen" op de troon en terwijl alle kinderen die met het feest mee zijn de jarige toezingen. 

Een moment om nooit te vergeten!

Spelen maakt  hongerig en iedereen wordt weer bij elkaar geroepen; een feestmaal staat dan klaar. Ook kan een speciale verjaardagstaart besteld worden bij de kasteelkok. 

Alle feestarrangementen zijn inclusief onbeperkt spelen, ontvangst en kasteeltafel. Jij hieft alleen nog te kiezen of je taart wenst, en of er patatjes of pannenkoeken gegeten worden. En wil je er echt een supercompleet feestje van maken? Kies dan voor het combi arrangement; je mag dan ook nog 2 uur jumpen in de arena in Nieuw-Vennep!

Bij elk kinderfeestje hebben twee begeleiders vrij entree.

Er zijn diverse mogelijkheden voor kinderpartijtjes in het speelkasteel, gebruik de roze button om naar de website te gaan voor meer informatie.

Wij hebben op Kidsproof nog veel meer kinderfeestjes voor je verzameld!

Speelkasteel

hoofdweg 869
2131 MB Hoofddorp
Openingstijden Mogelijk op woensdag, vrijdag, zaterdag of zondag. Prijs Vanaf €13 per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het leukste van Juni

Het leukste van Juni

Wat doen jullie in de weekenden en op de vrije middagen in juni?
Wij hebben nog wel wat ideeën!

Lees de tips