Spelenderwijs op ReisTerug naar het overzicht

Op avontuur in de natuur: Een avontuurlijk en of creatief kinderfeestje in de duinen!

Op avontuur met SpelenderWijs op Reis

Samen met Tessa van 'Spelenderwijs op reis' gaan grote en kleine avonturiers eropuit de natuur in, bos of duin. Tijdens dit natuur beleef feestje kunnen de kinderen ravotten, verwonderen, avonturieren, spelen, klimmen, sporen zoeken, hutten bouwen, met zand spelen, dieren spotten, van de duinen rollen en meer! Tessa organiseert deze natuur beleefdagen geregeld, maar doet deze op aanvraag ook voor kinderfeestjes!


Doe Beleef Speel en Ontdek feestje

Hoe maak je vuur zonder lucifers? Hoe maak je een schuiltent? Tijdens de DOE BELEEF SPEEL ONTDEK feestjes kunnen kinderen dit ontdekken en DOEN! Timmeren, spelen, hutten bouwen, met modder spelen, takken slijpen of versieren, maar ook chillen op een relaxte chillplek kan.
Tijdens dit feestje gaan kinderen op avontuur midden in de duinen op een scoutingterrein in Zandvoort. Vies worden zit er dik in ;)


Creatief feestje (in de natuur)

Houd je kind er meer van om creatief bezig te zijn? Ook dat is mogelijk. (Natuur)kunst maken is naast spelen en beleven in de natuur iets wat Tessa ook graag met kinderen doet. Knutselen met materialen uit de natuur, boetseren met natuurklei, iets maken van speksteen of ander materiaal. Voor oudere kinderen is het ook mogelijk om met een houtbrander iets te maken.


Reserveer je kinderfeest in de natuur

Is zo'n avontuurlijk of creatief kinderfeestje iets voor jouw grote of kleine avonturier(s) vanaf 4 jaar?
Neem dan contact op via mail.
Of klik via de websitebutton door naar de Facebookpagina (website nog under construction) voor meer info en een impressie van de feestjes, maar ook voor de data van de komende DOE BELEEF SPEEL ONTDEK (mid)dagen!

Spelenderwijs op reis


Zandvoort
Prijs vanaf €150 voor 2 uur feest Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Bijna weer schaatsen!

Bijna weer schaatsen!

De ijsbaan gaat al bijna weer open en dat betekent dat ook de schaatslessen van Kras Sport weer van start gaan!

Geef je kind nu vast op voor deze heerlijke wintersport.

Bekijk lestijden