Vakantiekampen dichtbij of verder weg!
Vakantiekampen

Vakantiekampen dichtbij of verder weg!

Vind hier de leukste vakantiekampen in de regio Haarlem óf iets verder weg mét overnachtingen. Er zijn vakantiekampen in de voorjaars-, mei-, zomer-, herfst- en kerstvakantie.

Filteropties

Leeftijd
totaal 29 resultaten
Pagina: 1
totaal 29 resultaten
Pagina: 1

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Haarlem?

In de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede

Op Kidsproof Haarlem vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.