Musical4daagse (6+)Terug naar het overzicht

Zomervakantietip; Word een musicalster in 4 dagen! 6+
Zie jij jezelf daar al staan? Kriebels in je buik… Nog 1 minuut en dan sta jij op het toneel in de spotlights. Het publiek kijkt naar je en het is muisstil… En dan, het applaus… Het lijkt wel magisch!

Wat gebeurt er in het theater tijdens een voorstelling en hoe is het om daar op het toneel te staan?

Kinderen naar het theater, dát is de missie van De Musical4daagse.


Zomervakantie Haarlem 2021

In de vakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf op het toneel staan. Zingen, dansen en acteren.
Met dit musicalproject maken kinderen een musical in 4 dagen met een voorstelling in de Haarlemse Philharmonie voor echt publiek.

Een unieke ervaring: Ook voor kids zonder muscial-ervaring!

De Musical4daagse is alleen in de vakanties en daarom óók geschikt voor kinderen die tijdens schoolweken al op een sport zitten of een druk schema hebben. Iedereen die meedoet met De Musical4daagse krijgt een ervaring om nooit meer te vergeten. Als de kinderen later het theater binnen stappen zullen ze altijd aan het moment denken wanneer zij op het toneel stonden tijdens De Musical4daagse.

Iedere vakantie wordt er aan een andere musical gewerkt. 

Lijkt jouw kind dit leuk? Klik dan door naar de website om hem of haar op te geven. Annuleren kan tot 3 weken van tevoren kosteloos.  

De Musical4daagse in de Philharmonie

Lange Begijnestraat 11
2011 HH Haarlem
Openingstijden 10 t/m 13 juli of 14 t/m 17 juli 2021 van 9.00- 14.00 uur Prijs Kosten voor vier dagen: € 159,95 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Beweegkamp in de zomer

Beweegkamp in de zomer

Een gevarieerd programma waarbij alle populaire sporten, maar óók nieuwe 'trend' sporten aan bod komen. De Sport5Daagse is een fantastisch zomerkamp van Sportfever voor sportieve kinderen!

Lees meer