Feestje in de Boulderhal

4 maart 2019
Wat een leuk feestje hebben we gehad bij Boulderhal Kunststof in Leiden! Lees hier onze ervaring.
Super partijtje bij Boulderhal Kunststof!
Dochter Elin werd 9 jaar en wilde heel graag klimmen met haar partijtje. En dat kan heel leuk bij Boulderhal Kunstsof in Leiden! Bij binnenkomst is de sfeer direct heel relaxed. Een gezellige bar met koffiehoek waar je ook allerlei lekkere gerechten kunt bestellen, fijne loungebanken en natuurlijk volop klimmuren; het ziet er echt leuk uit.



Na het omkleden in de kleedkamer krijgen de feestgangers uitleg over boulderen, de handigheidjes en de regels. Boulderen is klimmen en klauteren zonder touwen en gordels. Je volgt routes in verschillende kleuren. Iedere kleur staat voor een moeilijheidsgraad. De klimroutes zijn soort puzzels die je oplost met kracht, denkwerk en techniek. 



Deze blauwe route heeft Elin gehaald; yeah! Iedereen kan zelf een route klimmen; er zijn er genoeg in de hal. Zo hoef je dus niet op elkaar te wachten. Wel is het leuk om bij elkaar te kijken, dat deden ze dan ook volop. ''Heb je deze al gedaan, is echt supervet!''.



Zusje Mila was eigenlijk nog te jong om mee te mogen doen (minimum leeftijd is 8 jaar), maar mocht het ook proberen en kan het stiekem best goed! En ik ben vooral erg blij dat er een dikke zachte mat onder ligt:-).



Na een uurtje klimmen en klauteren staat een tafel klaar met limonade en chips (ps; je kunt ook voor taart kiezen). Daar hebben ze wel zin in! En als je wilt, klim je gewoon nog een paar routes. Echt superrelaxed, actief en vooral erg leuk! Zelfs zo leuk, dat de jongen van het feestje veel vaker wil gaan boulderen en lessen gaat volgen. Want dat kan hier ook!

Kijk snel als je meer wilt weten over een kinderfeestje bij Boulderhal Kunststof of bij de jeugdlessen boulderen. Of kom gewoon een keer samen met je kind naar Boulderhal Kunststof in Leiden:aanrader!

groet, Jantine