Jumphallen in en om Leiden

21 januari 2022
Trampolinespringen is bij heel veel kinderen een populair uitje! We hebben de tofste trampolineparken in onze regio op een rij gezet. Dat wordt lekker springen met de kinderen!
Genieten bij Jumpin'Noordwijk

Jumpin Noordwijk

JUMPIN' Noordwijk is een groot overdekt trampolinepark van meer dan 1000m2. Je vindt een maincourt met obstakels, interactive jump, ninja parcours, airtrack freerun parcour en voor de kleinere kinderen een speciale playzone. En er zijn ook 2 FORMULE 1 RACESIMULATOREN!

Je kunt er ongelimiteerd springen, lessen volgen of een sportieve party organiseren! Terwijl de kinderen aan het Jumpen zijn kun je ze aanschouwen vanuit het zitgedeelte en genieten van een heerlijke kop koffie (vers gemalen bonen). Voor ieder wat wils!



Street Jump Warmond

Spring van de ene naar de andere trampoline in een van de 5 verschillende trampoline area’s bij Street Jump Warmond! Daarnaast kun je over grote obstakels springen of zacht landen op de Big Airbag of in de schuimblokkenbak (foampit).

Kom je springen bij Street Jump Warmond dan kan je ervoor kiezen om 1-, 1,5- of 2 uur te komen jumpen. Tijdens het jumpen ben je vrij om rond te springen door het gehele trampoline park (820m2). Ook de kleinere springers tot 7 jaar kunnen hier terecht bij de speciale mini-jumpuren.


TRIXS Leiderdorp

Kom je lekker uitleven bij TRIXS Leiderdorp met ruim 100 trampolines, een 'Ninja-court', 2 schuimblokken bakken, high performance trampolines en nog veel meer!

Voor de peuters is er een speelhoekje gemaakt. En de ouders zitten heerlijk in de lounge area's of bij de bar te genieten van een lekkere koffie, broodje of een snack.



Ontdek ook in de regio Den Haag en Zoetermeer deze 5 toffe trampolineparken!

Veel springplezier met het hele gezin!