Aapjeskooi LeidenTerug naar het overzicht

Klimmen, springen, slingeren: ontdek wat jouw kindje al kan bij Aapjeskooi!
Heb jij ook zo'n leuk 'aapje' thuis dat niet kan stilzitten? Of zou het wel wat meer mogen bewegen? Zou je het fijn vinden als het in plaats van thuis op de bank in een gymzaal op een veilige manier leert klimmen, springen, slingeren, rollen, balanceren, mikken en dansen? Kom dan gymmen bij Aapjeskooi! 

Stichting Aapjeskooi organiseert fantasierijke gymlessen voor kinderen van 1,5 t/m 6 jaar in Leiden. In de gymlessen staat iedere week een nieuw fantasierijk thema centraal dat helemaal aansluit op de belevingswereld van jonge kinderen. Ze zetten daarbij een uitdagende zaalopstelling klaar met veel toestellen en materialen waarin je kind zich samen met jou heerlijk kan uitleven. Daarbij komen wekelijks nieuwe oefeningen, spelletjes en dansjes aan bod, die je thuis kunt herhalen. Op een speelse manier werken kinderen aan een breed motorische ontwikkeling, sociale vaardigheden, het zelfvertrouwen maar vooral plezier maken in bewegen. 

Ben je benieuwd wat jouw aapje al kan? Schrijf je dan in voor een proefles of koop een leskaart en schrijf je flexibel in op de dagen dat het jullie uitkomt! Aapjeskooi is ook aangesloten bij Jeugdfonds Sport en Cultuur.   

Klik voor actuele lestijden en locaties op de roze button. 

Kijk voor een impressie het filmpje!

Tip: De leukste clubjes in Leiden en omgeving vind je op onze website! Vind er dé nieuwe hobby van je kind, er is zoveel leuks te doen dat er voor iedereen wat wils is.

Aapjeskooi

Hoflaan 80
2321 SN Leiden
Openingstijden Zie website Prijs Zie de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op zomerkamp met en zonder overnachten