• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Atelier AventurijnTerug naar het overzicht

Bij Atelier Aventurijn ga je op tekenavontuur met potloden, verf, ecoline, etc. Op Landgoed Duivenvoorde!

Voor kinderen van 6 tot en met  11 jaar is de cursus 'tekenen en schilderen voor kinderen' bij Atelier Aventurijn. In deze cursus gaat het niet om het technisch leren tekenen en schilderen, maar om kinderen plezier te laten beleven aan het creatief bezig zijn en het stimuleren van het creatieve proces.

Je gaat verschillende technieken uitproberen en er wordt met veel verschillende materialen gewerkt. In zeven lessen ga je op avontuur met potloden, verf, ecoline, pastelkrijt etc.

Deze cursus is voor alle kinderen die graag creatief bezig zijn. Ook voor de kinderen die vinden dat ze niet goed kunnen tekenen.

Iedereen kan tekenen en zoals het kind zijn kunstwerk maakt is het goed! Dat is een belangrijk uitgangspunt van deze cursus. De groepjes bestaan uit maximaal 8 kinderen zodat er genoeg aandacht is voor ieder kind.

Atelier Aventurijn ligt op Landgoed Duivenvoorde, middenin de natuur. Als het weer het toestaat ga je af en toe ook lekker de natuur in om inspiratie op te doen of om buiten te tekenen.

De cursus sluiten we af met een "expositie" in Atelier Aventurijn.

Kijk voor meer informatie de website van Atelier Aventurijn via de roze button!

Tip: er zijn af en toe ook tekenlessen met de ouders of grootouders, leuk! Check de site voor meer info.

Tip: je kunt hier ook een leuk creatief kinderfeestje geven!

 

Atelier Aventurijn

Laan van Duivenvoorde 1
2252 AK Voorschoten
Openingstijden De cursus 'tekenen en schilderen voor kinderen' wordt gegeven op dinsdag-, en vrijdagmiddag van 15.45-17.15 en bestaat uit 7 lessen. Check de site voor de start van nieuwe cursussen én voor de dagen en tijden van de (groot)ouder/kind-lessen! Prijs €60 incl materialen, drinken en wat lekkers. Voor 7 lessen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op kamp met & zonder overnachten