• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Badmintonclub MerenwiekTerug naar het overzicht

Al eens gedacht om te gaan badmintonnen? Je krijgt een supergoede conditie en het is nog leuk ook!

Badmintonclub Merenwiek heeft een leuke en actieve jeugdafdeling met goede trainingsbegeleiding op verschillende niveaus. Iedere zaterdagochtend traint de jeugd in drie groepen in sporthal Broekplein. Je kunt meedoen vanaf 6 jaar.

Naast de groepstrainingen wordt de hele ochtend één baan vrijgehouden waarop door de nieuwkomers en jongste jeugd vrij gespeeld kan worden. Vanaf 10 uur is daarvoor extra begeleiding aanwezig. De beginners kunnen dan nog even relaxed uitspelen of een badmintonspelletje doen.

Ook doordeweeks kun je vrij badmintonnen: op dinsdagavond van 18.30 tot 20.00 uur en op vrijdagavond van 19.30 tot 20.20 uur. Kun je nog even oefenen én 'afkijken' bij de senioren!

Gewoon een keertje proberen dus! Ga op zaterdagochtend naar de sporthal en neem eventueel een vriendje of vriendinnetje mee. Er zijn rackets genoeg! 

Kijk voor meer informatie op de website, klik door via de roze button.

Tip: klik door voor nog veel meer leuke clubjes in en om Leiden!

BC Merenwiek

Broekplein 1
2318 TJ Leiden
Openingstijden Jeugdtrainingen op zaterdagochtend. Niet op feestdagen en tijdens schoolvakanties. Check de website! Prijs Contributie vanaf € 175,- per jaar Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op kamp met & zonder overnachten