Jeugdles BoulderhalTerug naar het overzicht

Klimmen en klauteren tijdens de jeugdlessen boulderen bij Boulderhal Kunststof! Dat is een leuke sport!
Volg stoere boulderlessen bij Boulderhal Kunststof! Hier leer je alles over het boulderen. Boulderen is een snel groeiend onderdeel van de klimsport. De klimroutes zijn puzzels die je oplost met kracht, denkwerk en techniek. Anders dan bij sportklimmen heb je bij boulderen geen touw en klimgordel nodig. Dikke valmatten onder de routes zorgen voor veiligheid.

Jeugdlessen
Ben je tussen de 6 en 17 jaar dan kun je meedoen met de jeugdlessen boulderen. Je komt per leefijd in een jeugdgroep.

Tijden
De jeugdgroepen trainen op woensdagmiddag en zaterdagochtend. Klik voor de laatste informatie hierover door naar de site via de roze button of neem contact met Boulderhal Kunststof op via de telefoon!

Proefles
Eerst even proberen? Voor €10 kun je een proefles doen. Meld je aan voor een proefles op de 1e woensdag en/of zaterdag van de maand door een mailtje te sturen.

Fijne horeca met kinderhoek
Voor de ouders is het ook heel fijn vertoeven bij Boulderhal Kunststof. Met een fantastische koffiehoek, waar ook heerlijke gerechten uit de keuken komen zit je hier meer dan aangenaam te wachten tot de kids 'uitgeboulderd' zijn. Kleine broertjes of zusjes mee? Geen probleem, daar is een leuke kinderhoek voor ingericht. Wel even opletten dat ze niet op de bouldermat komen, want dat is vanwege hun veiligheid niet de bedoeling.

Tip: Je kunt ook naar Boulderhal Krachtstof in Leiden!

Boulderhal Kunststof

Rooseveltstraat 49E
2321 BL Leiden
Openingstijden De jeugdlessen vinden plaats op woensdag en zaterdag, de tijd is afhankelijk van de leeftijd van de klimmer. 
Klik door via de roze button!
Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje vieren?

Kinderfeestje vieren?

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk alle feestjes in de regio