Gratis bibliotheekTerug naar het overzicht

Bij BplusC kun je gratis lid worden van de bieb! Leen de mooiste boeken en doe mee aan toffe workshops!
Wist je dat je je gratis kunt inschrijven als lid van de bieb? Iedereen onder de 18 jaar kan bij de bibliotheken van BplusC kosteloos boeken komen lenen op elke locatie. In Leiden is BplusC op veel verschillende plekken te vinden zoals in het centrum, in de Merenwijk, de Stevenshof en in Leiden Noord. Er zit dus altijd wel een BplusC bij jou in de buurt!

BplusC organiseert ook toffe evenementen voor kinderen, ouders en opa’s en oma’s. Zo wordt er elke dag voorgelezen aan de kinderen in de voorleeshoek en worden er leuke activiteiten gerorganiseerd zoals knutselen en spelen in het i-Lab. Tijdens nationale evenementen zoals de Kinderboekenweek en schoolvakanties zijn er ook leuke workshops waar je gratis aan mee kunt doen.

In de bibliotheken vind je de echte klassiekers waar je zelf mee bent opgegroeid maar ook nieuwe actuele boekjes en verhalen. Ze hebben het hier allemaal! Kom jij ook eens langs? Schrijf je gratis in via de roze button!

Tip: Naast de bibliotheken zijn er ook BplusC cursussen in en om Leiden, zoals dans, theater, musical, muziek, beeldende kunst en nog veel meer!

BplusC

Nieuwstraat 4
2312 KB Leiden
Openingstijden Elke bieb heeft andere openingstijden. Check de website via de roze button voor de juiste tijden. Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje vieren?

Kinderfeestje vieren?

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk alle feestjes in de regio