Budocentrum JunanseiTerug naar het overzicht

Supertoffe lessen in Japanse krijgskunsten volg je bij Junansei. Ook ouder&kind Tuimelbudo! 3+

Ninja's in de dop, opgelet! Bij Budocentrum Junansei wordt les gegeven in diverse Japanse krijgskunsten, zoals:

Ju-Jutsu (6+). Dit is een erg complete zelfverdedigingskunst. De stijl van Ju-Jutsu die bij Budocentrum Junansei gegeven wordt, is ontstaan uit een combinatie van een groot aantal traditionele Japanse krijgskunsten. Omdat er zo veel in zit, is het Ju-Jutsu erg geschikt voor zelfverdediging en raak je er niet op uitgekeken.

Aikido (7+). Aikido is een zelfverdedigingskunst met soepele en cirkelvormige bewegingen. Je leert klem- en werptechnieken en natuurlijk vormen wederzijds respect en discipline ook de basis voor deze trainingen. 

Kobudo (7+). Tijdens deze lessen zwaardvechten (Kobudo) worden er verschillende zwaardtechnieken beoefend. Vanwege de veiligheid wordt er met houten of zachte oefenzwaarden getraind. 

Tuimelbudo (4+). Bij Tuimelbudo leren kinderen de beginselen van Judo/Ju-Jutsu. Dit doen ze door bijvoorbeeld te leren valbreken en ze oefenen met andere kinderen. Hierdoor krijg je erg sociale lessen.

Ouder & kind Tuimelbudo (3+). Op zaterdagochtend is er speciaal voor kinderen en hun papa of mama een Tuimelbudoles. Je doet oefeningen om de motoriek te verbeteren, valbreken, balansoefeningen en natuurlijk verschillende stoeivormen. Dat wordt dus één groot tuimelfeest voor klein en groot!

Om te kijken welke les het beste bij je past, kan je altijd een (gratis) proefles komen volgen! De lessen worden met veel passie gegeven door de gecertificeerde docenten Esther van Diggelen en Sam Sosef.

Wil je meer weten, klik dan door via de roze button. Naast de reguliere lessen jeugd Ju-Jutsu, worden er ook cursussen Zelfverdediging & Weerbaarheid voor kinderen (6-13 jaar) gegeven. 

Tip: Vier je verjaardagsfeestje bij Budocentrum Junanasei, cool!

Budocentrum Junansei

Multatulilaan 92
2251 ZM Voorschoten
Openingstijden Voor tijden zie website via de roze button. Prijs 1 les per week:
€ 21,50 per maand
Onbeperkt:
€ 29,50 per maand
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaastijd!

Sinterklaastijd!

Ondanks dat alles dit jaar 'anders' is, proberen we jullie te blijven inspireren met fijne Sinterklaastips. Een aftelkalender, cadeautips, gluurpietjes, pepernoten bakken en nog veel meer leuke thuistips!

Sinterklaas thuistips