Circus cursus bij MilocoTerug naar het overzicht

Jongleren, fietsen op 1 wiel, koorddansen en nog meer gave kunsten leer je bij jeugdcircus Miloco! 7+

Circus alleen maar leuk en voor de lol? Nee hoor! De verschillende onderdelen die tijdens de lessen bij Miloco worden beoefend zijn goed voor je motoriek, evenwichtsgevoel, lenigheid en hand-oog-coordinatie. Bij Miloco kan je sporten zonder altijd te moeten winnen, en wat je niet kunt, kan je leren!

Ben je altijd zenuwachtig voor een optreden? Dat zijn we allemaal! De docenten Jeroen en Minke zullen je leren jezelf te presenteren. En echt, schitteren in een optreden is goed voor je zelfvertrouwen!

Jeugdcursus
Jeugdcircus Miloco geeft aan verschillende leeftijdsgroepen circusles:
  • Vanaf 7 jaar
  • Vanaf 10 jaar
  • Vanaf 12 jaar

De lessen vinden plaats in de gymzaal op de Lammenschansweg 4, 2313 Leiden.

Kinderen vanaf 7 jaar mogen een proefles komen doen. In overleg met de ouders, wordt besloten of je daarna al meteen kan beginnen met circusles. 
 
Als je een keer wilt komen kijken en meedoen ben je van harte welkom. Om je aan te melden voor een proefles kan je contact met opnemen met circus Miloco om een afspraak te maken.

Tip: Via de roze button kom je op de site van Miloco!

Tip: Wist je dat je ook een te gek circuspartijtje kunt geven bij Miloco?


Circus Miloco

Lammenschansweg 4
2313 DM Leiden
Openingstijden De lessen zijn op woensdag- en zaterdagmiddag. Zie website via de roze button voor de actuele tijden per groep. Prijs €9,- per les van 1,5 uur Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

24 x op kamp met en zonder overnachten