• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Manege Country StablesTerug naar het overzicht

Kom pony en paardrijden in westernstijl bij Country Stables in Wassenaar!
Westernrijden is een sport die oorspronkelijk uit Amerika komt, en inmiddels ook in Nederland in opkomst is. Het is ontstaan door het werk van de cowboy, die door het werken met vee de beschikking moest hebben over een paard dat ontspannen, rustig, werkwillig en meedenkend was.

Van maandag t/m zaterdag verzorgen ze groeplessen, privélessen en 2 persoons lessen. Beginner, gevorderd, jong of ouder? Voor ieder is er wat wils. In de groepslessen worden er maximaal 6 ruiters geplaatst. Kinderen vanaf 5 jaar mogen bij ons beginnen met paardrijles. Iedereen is van harte welkom om is een keer een kijkje te nemen bij de stal!

Bij Country Stables heb je verschillende vormen van lessen. Je kan al lessen vanaf 5 jaar! Zo heb je privélessen, groepslessen en duolessen. De kindergroepslessen worden in groepen van maximaal 4 kinderen gegeven. Hierdoor krijg je veel persoonlijke aandacht en leer je sneller.

Tip: meer maneges vind je in ons overzicht!

Country Stables

Nieuwe Weg 5a
2253NB Wassenaar
Openingstijden Zie de website voor de actuele lestijden Prijs Zie de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op kamp met & zonder overnachten