• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Peutermuziek!Terug naar het overzicht

Bij De Mirtetak geniet je samen met je kleintje van muziek maken en dansen!

De Mirtetak is een centrum voor muziek en ontwikkeling. Samen met je kind kun je hier plezier maken met muziek en dans! 

Muziek op Schoot voor kids en ouders vanaf 1 - 4 jaar.
Het is heel leuk om samen met je kind te zingen en muziek te maken. Je ontdekt de favorieten van je kind ( "Nog een keer" ) . we dansen natuurlijk ook en we spelen op kleine instrumentjes. En juf Lieneke neemt haar gitaar mee... veel kids vinden dit geweldig. Lessen op woensdag-, vrijdag en zaterdagmorgen bij De Mirtetak, in Leiden en Voorschoten. Maak een afspraak voor een open les.

Dans en speel je mee (groep 1 en 2)
Iedere les staat een instrument centraal zoals de djembe, boomwhacker of xylofoon. Je speelt met maat, ritme en melodie.

Houd je kind van dansen? Dat doen ze hier ook volop! In de dans leert je kind met vertrouwen de ruimte in te gaan, misschien eerst met jou, maar later ook alleen.

Muziek op schoot (4 mnd - 4 jaar)
Baby's zingen en brabbelen al vóór ze praten. Muziek is eigenlijk onze eerste taal en baby's en (jonge) kinderen zijn er dol op! Bij de lessen Muziek op schoot geniet je samen met je kleintje van de muziek en de bewegingen. Er zijn 3 leeftijdsindelingen:
- 4 maanden - 1 jaar
- 1 - 2 jaar
- 2 - 4 jaar
Op zaterdag is er speciaal voor 3 - 4 jaar de 3 plusgroep!

Gewoon een keer proberen!
De Mirtetak geeft lessen in Leiden en Voorschoten. Meer informatie over de lestijden en locaties vind je op de website. Klik door via de roze button.

De Mirtetak

Trompstraat 59
2315 SW Leiden
Openingstijden Zie website voor de lestijden Prijs Muziek op schoot: 6 lessen vanaf € 57,- Dans en speel je mee: 10 lessen vanaf € 100,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op kamp met & zonder overnachten