• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Leer suppen!Terug naar het overzicht

Stand up Paddle - suppen dus - is nieuw en hot. Je leert het op de Zoetermeerse plas!

Stand Up Paddle is de nieuwste watersport die in snel tempo de wereld veroverd. Je gebruikt ongeveer 90% van al je spieren, niet alleen je bovenlijf maar zeker ook je beenspieren. Je kunt de beginselen van het Suppen bij een kennismakingsles leren. Of na een kleine uitleg zelf aan de slag gaan.

Iedereen kan het leren, en je hebt voor deze vorm van watersport geen wind nodig. Dus goed voor je conditie en vanaf het water ziet de omgeving er ook nog eens heel mooi uit.

Er wordt op vlakwater, rivieren en de zee gesupt, je begrijpt al dat het op de Zoetermeerse plas goed te leren is!

Klik voor meer informatie en aanmelden even door naar de site. Als je contact opneemt vinden we het fijn als je er even bij vermeld dat je via Kidsproof komt!

Tip: Er zijn ook andere cursussen en verhuurmogelijkheden bij Funsport van Vliet in Zoetermeer, klik via de roze button door naar de website!

Tip: Op Kidsproof vind je veel te gekke vakantiekampen voor kids!

Funsport van Vliet Zoetermeer

Het Lange Land 5
2725KZ Zoetermeer
Prijs Les: € 25 pp voor 75 minuten, minimaal 3 personen. Een supboard kun je ook huren voor € 10,- per uur. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op zomerkamp met en zonder overnachten