• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Slank en kwiekTerug naar het overzicht

Bij Slank en Kwiek in Voorschoten vind je peuter en kleutergym. Apart turnen voor jongens en meisjes.

Peutergym
Peuters vanaf 1,5 tot 3 jaar zijn samen met papa of mama van harte welkom om te komen sporten op woensdagmiddag van 15.45 tot 16.45 uur. Er wordt spelenderwijs kennis gemaakt met gymnastiek en het begin van onderdelen, die je later nodig hebt als je gaat turnen. Bijvoorbeeld een koprol die je maakt vanaf een landingsmat die op de bank ligt. Ook een zangspelletje wordt niet vergeten.

Kleutergym
Al spelenderwijs worden de jongsten in contact gebracht met gymnastiek en turnen. Zo zijn er jongens en meisjes van 5 en 6  jaar, die al een mooie handstand, koprol of een radslag kunnen maken of al een perfecte borstwaartsom. Veel aandacht wordt geschonken aan kinderen die bang zijn, door onderdelen vaak te herhalen groeien ze over deze angst heen. Het zijn gezellige lessen, maar er wordt ook veel geleerd. 

Turnen
Jongens en meisjes turnen bij Slank en Kwiek vanaf 7 jaar, op zowel recreatief als wedstrijd niveau. De afgelopen jaren trainen de jongens elke vrijdagmiddag en de meisjes maandagmiddag.

Ben je na het lezen geïnteresseerd om een keer mee te trainen bij Slank en Kwiek, kom dan gerust een keer langs bij de betreffende training voor een gratis kennismakingsles!

Tip: Klik door voor het méést complete overzicht kinderactiviteiten in en om Leiden!

 

Gymnastiekvereniging Slank en Kwiek

Verschillende locaties
Voorschoten
Openingstijden Zie website voor het lesrooster Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op kamp met & zonder overnachten