Honkbal, softbal & beeball!Terug naar het overzicht

Bij deze sporten mag je slaan én stelen... Hoe? Dat leer je bij HSV Adegeest! Beeball vanaf 6 jaar.

Dat slaan en stelen, hoe zit dat? Nou, je slaat met een knuppel tegen de bal om die zo ver mogelijk weg te krijgen... En stelen is het stelen van honken tijdens een wedstrijd. Zo erg is het dus allemaal niet, maar wel gaaf!

Meestal train je 1x per week, en speel je ook 1x in de week een wedstrijd tegen andere clubs uit de regio! Natuurlijk wil je winnen, maar bij Adegeest staat plezier in het spel met stip op nummer één.

Beeball
Met Beeball, voorheen ook wel Peanutbal genoemd, maak je kennis met honk- en softbal. Het is een hele leuke variant. Beeball doe je als je 6, 7 en 8 jaar bent. Er wordt al echt geslagen en je draagt een handschoen, dus ook echt wel gaaf hoor! De Beeballers willen graag extra teamgenootjes, je bent meer dan welkom!

Lijkt het je wat? Kom dan een paar keer meetrainen of kijken op de velden van Adegeest! Neem dan een lekkere warme trui mee voor na de training en trek voetbal of hockeyschoenen aan als je die hebt. Handschoenen kun je lenen!

Tip: Er zijn in mei speciale kennismakingscursussen voor de jeugd!

Honk en Softbalvereniging Adegeest

Beethovenlaan 137
2253 BH Voorschoten
Openingstijden Check via de roze button de website van HSV Adegeest! Prijs Vanaf € 120,- per jaar Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Pinksteren!

Pinksteren!

Komend weekend is er van alles te doen tijdens het Pinksterweekend. Lekker plonsen, naar een kasteel of een museum. Wat zijn jouw plannen?

Check de uitjes!