icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Jeugd SymfonieorkestTerug naar het overzicht

Hoe gaaf is dat: muziek maken in een echt orkest. Met optredens! Vanaf 8 jaar ben je welkom.

Kom bij het Jeugd Symfonieorkest Rijnstreek. Het Jeugd Symfonieorkest Rijnstreek bestaat uit een Kinderorkest (8 t/m 12 jaar), Juniorenorkest (11 t/m 16 jaar) en Symfonieorkest (13 t/m 19 jaar). 

Heb je al een jaar les gehad op een orkestinstrument (dus ook harp en slagwerk), blokfluit of piano? Dan ben je van harte welkom bij dit leuke Kinderorkest! Voor de pianisten is het wel handig om een eigen keyboard hebben.

Ieder jaar treedt het Kinderorkest op tijdens de twee grote JSR-concerten, het Winterconcert en het Zomerconcert. Daarnaast zijn er nog meer optredens. Bij alle concerten worden de twee lokale orkesten samengevoegd tot één groot Kinderorkest, daarvoor wordt dan natuurlijk een paar keer samen gerepeteerd. Zo wennen de kinderen geleidelijk aan het spelen in een groot symfonieorkest.

Lijkt het je leuk? Je kunt 3 keer vrijblijvend meespelen om te kijken of je het leuk vindt. Klik door via de roze button naar de website voor nog meer informatie!

Tip: Wil je weten waar je in de regio Leiden muziekles kunt volgen? Kijk dan verder onder clubjes!

 

Jeugd Symfonieorkest Rijnstreek


Oegstgeest
Openingstijden Kijk voor actuele repetitietijden en locaties op de website via de roze button Prijs Vanaf € 105,- (als je muziekles volgt bij BplusC) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE!

ZOMERVAKANTIE!

Heerlijk; 6 weken vrij! Tijd voor allemaal leuke, spannende en avontuurlijke kinderuitjes. We hebben er een heleboel voor je verzameld.

Veel plezier!

De leukste zomeruitjes