icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43

Theaterschool TheaterplaatsTerug naar het overzicht

Jeugdtheaterschool Theaterplaats


Leiderdorp en Voorschoten
Openingstijden Zie de website Prijs Zie de website
Bij Jeugdtheaterschool Theaterplaats krijg je superleuke lessen in toneel, musical en theater maken!
Jeugdtheaterschool Theaterplaats is een theaterschool waar je lessen kan krijgen (vanaf 4 jaar) in toneel, musical en theater maken.

Elke voorstelling heeft een thema, zoals: pesten, 3-oktoberfeest, sprookjes, familie, oorlog en vrede, jaargetijden, soap, etc.

Speelleerklas 4 t/m 6 jaar
In deze toneellessen ga je zingen, bewegen en emoties uiten, samenspelen en naar elkaar kijken. Er wordt muziek gebruikt en ook liedjes, rijmpjes en prentenboeken. Soms verkleedkleren. En het allerbelangrijkste: er wordt veel plezier gemaakt!

Theaterklas 7 t/m 9 jaar
Je fantasie en durf om te spelen ga je gebruiken. Je leert hoe je kunt samenspelen met de andere kinderen en je maakt kleine toneelstukjes. Met hoedjes en kleding ga je je verkleden om je echt in te leven. En lekker veel bewegen zul je ook doen in de lessen.

Theaterklas 10 t/m 12 jaar
Je leert je fantasie en creativiteit te gebruiken. Je leert improviseren en samenspelen. Samen met de andere leerlingen maak je zelf scènes, zelfbedacht, die je aan elkaar laat zien.

De lessen kan je volgen in Leiderdorp (Willem de Zwijgerschool) en in Voorschoten (Cultureel Centrum). Via de roze button klik je door naar de website van theaterpaats waar je de data en tijden per locaties kunt vinden.

Zie jij jezelf al schitteren op het podium? Geef je dan op via de website: klik door via de roze button.
Wil je eerst kijken of het wat is voor jou? Dat kan, neem dan een proefles.

Tip: Wil jij naast een toneelclubje ook op een sportclub? Kijk dan op Kidsproof voor alle clubjes in Leiden en omgeving.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs