Kracht & ZelfvertrouwenTerug naar het overzicht

Niet winnen is het doel van deze training, maar een sterke houding en zelfverzekerdheid! Elke woensdag 6+

Kracht & Zelfvertrouwen is een training waarbij zelfverdediging, sport en sociale vaardigheden worden gecombineerd en kinderen helpt om snel meer kracht en zelfvertrouwen uit te laten stralen. Iedere woensdag in Leiden, voor kinderen vanaf 6 jaar.

Sommige kinderen doen mee omdat ze wat onzeker zijn en andere kinderen doen mee omdat ze zichzelf willen leren verdedigen. Wat het doel ook is, het is een superleuke training voor iedereen.

Kracht & Zelfvertrouwen is een doorlopende training. Kinderen kunnen op ieder moment instappen want het is géén cursus. De basis voor deze training ligt in de unieke mix van sportieve oefeningen (judo/boksen), sociale vaardigheden, spelletjes en gesprekken. Het sportelement omvat een deel zelfverdediging en er wordt gewerkt aan een positieve houding en zelfverzekerde uitstraling. En dat alles op jouw eigen tempo en manier. Jezelf leren verdedigen of meer zelfvertrouwen krijgen kun je dus net zo lang oefenen als je wilt.

Plezier staat voorop!
Plezier hebben in wat je doet is de beste motivatie. De ervaren en enthousiaste coaches kijken dan ook naar de unieke kwaliteiten van ieder kind.

Uiteindelijk leer je dat stevig staan niet alleen belangrijk is met judo maar ook op het schoolplein. Dat rechtop staan beter voelt dan in elkaar gedoken en dat je met je lichaamhouding, je uitstraling, expressie en zelfs je stem heel veel invloed kan hebben op hoe je omgeving naar je kijkt.

Alle kinderen vanaf 6 jaar kunnen meedoen. Via de roze button klik je door naar de website. Daar vind je alle trainingslocaties en tijden. Gewoon een keer proberen!

Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes in en om Leiden. Ga voor een toffe activiteit, avontuurlijk bezoekje aan een museum of een spannende voorstelling!

 

Kracht & Zelfvertrouwen

Vliet 20
Leiden
Openingstijden Leiden woensdagmiddag
6 t/m 8 jaar 12.45-13.45
8 t/m 12 jaar 13.45-14.45
Prijs Inschrijfgeld € 15,-
Eén kind € 39,50 p.m.
Extra kind € 29,50 p.m.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

28 x gezinsuitjes in Zuid-Holland

28 x gezinsuitjes in Zuid-Holland

Geniet met je gezin van sneeuw- en ijspret, sfeervolle lichtjes, leuke wandelingen met chocolademelk... Hier vind je 28 superleuke Kidsproof-tips in Zuid-Holland waar wij het winterwarm van krijgen. Veel plezier!

Zuid-Holland uitjes met kinderen