Manege VreehorstTerug naar het overzicht

Kom ponyrijden bij Manege Vreehorst in Voorschoten! Ook leuke ponykampen en meer activiteiten.
Hou jij ontzettend van pony's en zou jij graag willen rijden? Dat kan bij Manege Vreehorst in Voorschoten! 

Je kan mee doen met groepslessen samen met andere kinderen die het leuk vinden om te rijden. Wanneer je een beetje gewend bent aan het rijden kan je je ook gaan specialiseren. Zo kan je bijvoorbeeld springlessen krijgen maar ook carrouselrijden. Met carrouselrijden rij je samen met andere ruiters op muziek en dan maak je verschillende figuren met de paarden.

Daarnaast organiseert de manege elk jaar een ponykamp! Op de website kan je foto's vinden die je een idee geven hoe leuk dat is. Ook is er een Jeugdcommissie die leuke en actieve dingen organiseren voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar oud. Zo hebben ze de miss/mister pony verkiezing, een kindermiddag waarbij je veel spelletjes kunt spelen, een bloedstollende spooktocht en nog veel meer!

Heb je interesse of wil je een keer komen kijken? Kom dan lekker langs. Voor meer informatie over de manege, tarieven en lestijden klik je op de roze button.

Tip: Er staan nog veel meer maneges in ons overzicht!

Manege Vreehorst

Veurseweg 238
2252AH Voorschoten
Openingstijden Klik op de roze button voor de actuele lestijden. Prijs Zie de website Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op zomerkamp met en zonder overnachten