• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Forescate hockeyTerug naar het overzicht

Wil je graag hockeyen? In Voorschoten kan dat bij Forescate al vanaf 6 jaar.
Forescate is een gezellige en gemoedelijke familiehockeyclub voor jongens en meisjes. Je kunt starten bij de benjamini's als je 6 jaar bent en in groep 3 zit. Na de benjamini's komen de F-jes, E-tjes en zo verder tot de dames en heren teams.

Benjamini's krijgen in trainingsgroepjes onder begeleiding van oudere jeugdleden en/of ouders de eerste beginselen van het hockey aangeleerd op zondagochtend. De ouders staan dan langs de kant lekker met elkaar te kletsen, heel gezellig! En daarna heb je nog een hele zondag voor je om eropuit te gaan!

Vanaf de F-jes (7/8 jaar) gaan de kinderen wedstrijdjes spelen op zaterdag en 1 keer per week trainen op woensdag en vrijdag. De E-tjes (8/9 jaar) trainen 2 keer per week. Er zijn jongens en meisjes teams.

Als ouder wordt ook verwacht dat je betrokken bent. Bij de benjamini's ben je ook wel eens hulpouder bijvoorbeeld, om de 3 tot 4 maanden draai je een bardienst en als je kind wedstrijden speelt ben je ook ook wel eens spelleider of verzorg je fruit voor het team van je kind.

Voor de allerkleinsten staat er een leuk klimtoestel een een koprolrek. Wel zo makkelijk als de 'grote' een wedstrijd speelt of traint. Kan de 'kleine' lekker spelen.

Kijk voor meer informatie op de website van Forescate via de roze button.

Tip: Klik door voor veel meer leuke clubjes in en om Leiden!
.

Mixed Hockeyclub Forescate

Weddeloop 1
2253 ST Voorschoten
Prijs Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op kamp met & zonder overnachten