Paulusgroep LeidenTerug naar het overzicht

Een gezellige zeeverkenners- & scoutinggroep in Leiden!
Elke zondag worden er leuke activiteiten georganiseerd waar kinderen zich heerlijk kunnen uitleven! 

De zeeverkennersgroep is voor kinderen van 11 tot 17 jaar. Vanuit de zelfgebouwde locatie naast het Bonaventura College beginnen de gave zeiltochten naar de Kagerplassen. De naam van het clubgebouw, de Kelder, herinnert aan de vroegere locatie onder de school. 

De zeeverkenners gaan een aantal keer per jaar op kamp, onder andere in de herfstvakantie, tijdens hemelvaart om wedstrijden te zeilen (en te winnen...).
In de zomervakantie trek je twee weken naar een andere locatie om een prachtige tijd te hebben! In de winter worden de boten onderhouden en worden er spellen gespeeld.

De Paulus is begonnen als zeeverkenners groep maar sinds 2012 hebben ze er een nieuwe tak bij: de welpen. Bij de welpen kunnen jongens en meisjes in de leeftijd 7-11 jaar voor spellen terecht. Deze groep gaat niet het water op, maar vermaakt zich met spellen, knutselen en andere leuke activiteiten zoals een groot buitenspel of verstoppertje spelen op en rond de loods. Want als het ook maar een beetje goed weer is, zijn ze het liefst buiten te vinden!
Ook bij de welpen hebben ze door het jaar heen een aantal superleuke kampen.

Tip: Kijk voor meer leuke clubjes in onze categorie clubjes.Paulusgroep Leiden

Marienpoelstraat
2334 CZ Leiden
Openingstijden Elke zondag.
Zeeverkenners: zie programma website. Welpen: 12.30-15.00 uur.
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op zomerkamp met en zonder overnachten