Aad van PolanenTerug naar het overzicht

Stoei-, tuimel-, kleuter- en jeugdjudo én karate doe je bij oud judokampioen Aad van Polanen!

Judo
Kinderen vanaf 3 jaar kunnen bij Sportschool Aad van Polanen terecht voor judolessen. Ze kunnen op een veilige manier de agressie kwijt. Ook krijgen ze meer zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en gaan ze vrijer met andere kinderen om. Een hele goede sport voor kinderen dus!

De kinderen leren in een prettige sfeer allerlei houdgrepen, worpen en ook oefenen ze het valbreken heel intensief. De kinderen worden ingedeeld in klassen volgens leeftijd en vaardigheid.

Karate
Bij deze sportschool leren de kinderen Karate in de Shotokan-stijl. Het is een vechtsport met hele strenge regels, waarbij je veel discipline leert. De karatetechnieken worden spelenderwijs aangeleerd. Het is heel goed voor je coördinatie en houding.

PS: Bij de sportschool van Aad van Polanen mogen ouders altijd bij de lessen aanwezig zijn!

Sportschool Aad van Polanen

Eisteinweg 6
2333 CC Leiden
Openingstijden Kijk via de roze button op de website voor het lesrooster. Prijs Jeugdjudo en karate vanaf € 150,- per half jaar. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips