• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Aad van PolanenTerug naar het overzicht

Stoei-, tuimel-, kleuter- en jeugdjudo én karate doe je bij oud judokampioen Aad van Polanen!

Judo
Kinderen vanaf 3 jaar kunnen bij Sportschool Aad van Polanen terecht voor judolessen. Ze kunnen op een veilige manier de agressie kwijt. Ook krijgen ze meer zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en gaan ze vrijer met andere kinderen om. Een hele goede sport voor kinderen dus!

De kinderen leren in een prettige sfeer allerlei houdgrepen, worpen en ook oefenen ze het valbreken heel intensief. De kinderen worden ingedeeld in klassen volgens leeftijd en vaardigheid.

Karate
Bij deze sportschool leren de kinderen Karate in de Shotokan-stijl. Het is een vechtsport met hele strenge regels, waarbij je veel discipline leert. De karatetechnieken worden spelenderwijs aangeleerd. Het is heel goed voor je coördinatie en houding.

PS: Bij de sportschool van Aad van Polanen mogen ouders altijd bij de lessen aanwezig zijn!

Sportschool Aad van Polanen

Eisteinweg 6
2333 CC Leiden
Openingstijden Kijk via de roze button op de website voor het lesrooster. Prijs Jeugdjudo en karate vanaf € 150,- per half jaar. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op kamp met & zonder overnachten