Judo in OegstgeestTerug naar het overzicht

Kleuter- en jeugdjudo bij sportschool Rob van den Hoorn in Oegstgeest! Vanaf 4 jaar.

Judo is een ideale manier om een kind (h)eerlijk te laten stoeien. Judo helpt op een leuke en speelse manier de motoriek te ontwikkelen én het is heel goed voor het zelfvertrouwen van kinderen! 

Kleuterjudo 4 en 5 jaar
In de kleuterjudoles doen de kinderen oefeningen en spelletjes alleen, met de hele groep, maar natuurlijk ook veel met z'n tweeën. Ze doen tik- en vangspelen en leren valbreken. Natuurlijk ook de houdgrepen en daarmee kunnen stoeien! 

Jeugdjudo 6 t/m 15 jaar
Voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar zijn er volop mogelijkheden om judolessen te volgen. Alle judo-aspecten komen aan bod! Er lopen heel wat jeugdjudoka rond met een hoge band. Bij onderlinge, regionale en nationale judowedstrijden is deze sportschool regelmatig en zeker niet onverdienstelijk van de partij! Ook voor het opleiden van judoka tot zwarte band (1e dan) en hoger ben je bij Rob van den Hoorn op een prima plek.

Alle drie de judodocenten hebben ervaring in het speciaal onderwijs. Goede judopakken en judobanden zijn op de sportschool te koop.

Twee keer per jaar zijn er examens en kijklessen tijdens het lesuur. Check de site via de roze button voor meer informatie!

Sportschool Rob van der Hoorn

Geverstraat 5
2341 GA Oegstgeest
Openingstijden Check de site voor het lesrooster. Prijs Vanaf € 52,- per kwartaal. Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Pinksteren!

Pinksteren!

Komend weekend is er van alles te doen tijdens het Pinksterweekend. Lekker plonsen, naar een kasteel of een museum. Wat zijn jouw plannen?

Check de uitjes!