• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Ben jij de nieuwe Tiësto?Terug naar het overzicht

Wil jij alle DJ-geheimen weten? Doe dan de té coole DJ-cursus bij The Rockschool!! 7+

Ben jij ook zo benieuwd wat die man of vrouw achter die grote tafel op dat podium nou werkelijk doet? Je ziet vaak alleen maar hun hoofd op de maat bouncen. En soms zie je ze met hun handen het publiek gek maken. Ze rommelen wat aan die knoppen en schuiven... maar wat doen ze nou echt?

Bij de DJ-cursus leer je de kneepjes van het vak. Hoe een track is opgebouwd, hoe je op de beat moet mixen. Je gebruikt de apparatuur waar de echte DJ's ook mee werken. 

De cursus duurt ongeveer 3 maanden (10 - 12 lessen van 30 minuten). Heb je daarna de smaak echt te pakken? Dan helpt The Rockschool je om coole plaatsen en feesten te vinden om je skills te tonen en de tent zelf op zijn kop te zetten! Ook is er nog een DJ-cursus voor gevorderden.

De lessen van The Rockschool zijn op drie locaties:

- Fruitweg 60, Leiden 

- Terweeweg 54 C, Oegstgeest 

- Ambachtspad 22/24, Voorschoten

Via de roze button kom je op de website. Daar lees je meer over The Rockschool, de lessen en hoe je je kunt aanmelden!

PS: wist je dat je bij The Rockschool ook muziekinstrumenten kunt spelen? En kunt zingen in een boy/girlband? En ja, je kunt ook coole moves leren!!

The Rockschool

Fruitweg 60
2321 DH Leiden
Prijs € 19,50 per les. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje naar Den Haag... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes