• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Dans bij the RockschoolTerug naar het overzicht

Leer de coolste moves en freezes: streetdance, breakdance of hiphop/urban. Op je stoerste sneakers!

Streetdance en streetdance-kids
Wil jij ook leren dansen als Beyonce en Usher? Dan is streetdance iets voor jou! Wat deze dansvorm heel leuk maakt is dat je de verhaallijn, emoties en feeling van de song vertaalt in lichaamsbeweging. Streetdance is niet zomaar dansen, maar een combinatie van techniek, pasjes, en een goed gevoel voor ritme. Bij streetdance-kids (tot 10 jaar) zijn de danspasjes iets makkelijker dan streetdance voor de wat ouderen, zodat iedereen lekker mee kan doen!

Breakdance
Buiten dat breakdance heel cool is, geeft breakdance zelfvertrouwen én maakt het je lichaam fysiek sterk! In breakdance kan je al je creativiteit kwijt. Je leert toprocks, sixsteps, freezes en powermoves en je kunt je eigen stijl ontwikkelen. Dus trek gauw je stoerste sneakerz aan en kom langs om je skillz eens een flinke boost te geven!

Hiphop/Urban
Deze dansstijl leert je niet alleen op de tellen, maar ook op lyrics (tekst), beat tempo's en instrumenten te bewegen door middel van een goed doordachte choreografie. Urban Style is een vorm van Hip Hop vermengd met verschillende bewegingen zoals Popping, Locking en House. See you on the dancefloor!

Proefles
Wil je het eens proberen? Doe dan een vrijblijvende proefles! Kijk op de website via de roze button hieronder voor meer informatie en schrijf je in!

De lessen van The Rockschool zijn op drie locaties:

  • Fruitweg 60, 2321 DH Leiden
  • Terweeweg 54C, 2341 CS Oegstgeest
  • Ambachtspad 22/24, Voorschoten

PS: wist je dat je bij The Rockschool ook een gave DJ-cursus kunt volgen?

The Rockschool

Fruitweg 60 unit 4e
2321 DH Leiden
Openingstijden

Check het lesrooster op de website via de roze button!

Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op kamp met & zonder overnachten