• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Vansi YogaTerug naar het overzicht

Vansi is een yogaschool voor jong en oud. Verzorgt o.a. yogalessen voor mama&baby en ouder&kind.
Vansi is de yogaschool in Wassenaar van Vanessa Koerts. 

Bij Vansi verzorgt zij verschillende yogalessen en ook coaching. Zo kun je bij haar terecht voor Mama&Baby yoga en voor Ouder&Kind Yoga.

Bij Mama&Baby yoga draait alles om liefdevolle aandacht voor elkaar en contact maken met elkaar. De yogaoefeningen zijn erop gericht om je lichaam weer soepel en sterk te maken. Tijdens de oefeningen wordt je baby op een speelse manier betrokken. Daarnaast wordt er elke les aandacht besteed aan het masseren van je baby

De Ouder&Kind workshops worden een aantal keer per jaar gegeven. Hierbij heb je, samen met je kind, even alle aandacht voor elkaar, ontdek je elkaar op een andere manier. Je masseert elkaar spelenderwijs maar liefdevol en uiteindelijk ontspan je samen en ervaar je samen de stilte. 

Voor meer informatie over de lessen bij Vansi klik je op de roze button.

Tip: wil je op de hoogte blijven van leuke activiteiten en fijne adresjes bij jou in de buurt? Schrijf je dan nu in voor onze gratis Nieuwsbrief.

Vansi

Cornelis de Wittstraat 8
2242 LW Wassenaar
Openingstijden Zie website Prijs Mama&Baby yoga 4-weekse cursus €55,-. Ouder&Kind workshop €25,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op kamp met & zonder overnachten