Minileague voetbal!Terug naar het overzicht

Bij Voorschoten '97 speel je iedere zondagochtend met je voetbalvriendjes in de minileague! 4+
Zondagochtend 9.15 verzamelen heel veel jongetjes en meisjes zich in de kleedkamers. Daar krijgen ze per team van 4 of 5 spelers een shirt van bijvoorbeeld Barcelona of het Nederlands elftal.

De ouders staan buiten te wachten... en dan rennen om 9.30 uur de jongens en meisjes als huppelende lammetjes op muziek van de champions league het veld op. Zó leuk!

Op kleine veldjes spelen de teams tegen elkaar. Na 20 minuten wisselen, tegen een ander teampje. Tot het uur voorbij is, dan wat drinken en lekker naar huis!

Je speelt in de minileague tot je ongeveer 6 jaar bent. Daarna ga je, als je wilt natuurlijk, naar de F-jes. Daar krijg je 'echte' training en speel je wedstrijden tegen andere clubs uit de regio.

Gewoon eens komen kijken of meedoen op zondagochtend dus! Je kunt instromen wanneer je wilt.

Voorschoten '97

Weddeloop 6
2253 ST Voorschoten
Openingstijden Iedere zondagochtend om 9.15 verzamelen in de kleedkamers. Wedstrijdjes van 9.30 - 10.30 uur. Prijs € 95,- per seizoen Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer in de polder!

Zomer in de polder!

De zomer is een druk seizoen voor de boeren én de natuur in het Land van Wijk & Wouden. Lees onze special met toffe tips en geniet mee met het boeren buitenleven!

Ontdek het boerenleven