Sportcentrum Y-fitTerug naar het overzicht

Y-fit is een kleine, sociale sportclub waar leuke (dans)lessen gegeven worden voor kinderen!
Wat een hoop leuke lessen worden er gegeven op deze gezellige sportschool!

Kids dance 4-6 jaar
In deze les draait het vooral om de rijke fantasie van de kinderen zelf. Hierdoor kunnen ze op hun eigen manier de beginselen van dans eigen maken. Ook wordt er op een speelse manier aandacht besteed aan tellen en bewegen op muziek. De motoriek wordt gestimuleerd, maar ook de muzikaliteit en de concentratie.

Kids Dance 7-9 jaar
In deze lessen staan actief bewegen en spelenderwijs leren in de vorm van dans en spel centraal. De kids maken spelenderwijs en vooral met heel veel fun, kennis met verschillende grondslagen van het bewegen, zoals dansen, springen en balanceren.

Hip Hop 9-13 jaar
Er wordt gedanst op een mix van allerlei verschillende dansstijlen. Met hiphop als basis kunnen bewegingen van andere danssoorten zoals ballet, house, breakdance of anders gemixt worden. Zo kan er hiphop gedanst worden op klassieke muziek of kunnen ballet bewegingen gedanst worden op rock muziek. 

Kids Zumba 6-11 jaar
Wil je weten wat Zumba Kids is? Kijk maar eens op Youtube.
Kids Zumba is écht supertof! Het is een versnelde samensmelting van moves uit het Zumba programma (salsa, cumbia, reggaeton, hip-hopenz) and high-impact workouts. Lekker dansen en fitnessen tegelijk!

Check de website via de roze button om meer te weten te komen over de verschillende lessen. 

Tip: Neem eens een kijkje in onze categorie kinderfeestjes voor o.a. leuke, actieve verjaardagsfeestjes in jouw regio!
Y-fit

Admiraal Banckertweg 2B
2315 SR Leiden
Openingstijden Zie de website via de roze button voor de actuele lesroosters. Prijs Zie website Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

24 x op kamp met en zonder overnachten