Naailes Atelier KleurstofTerug naar het overzicht

Maak je eigen outfit als een echte modeontwerper met de naailessen bij Atelier Kleurstof!
Ga creatief en gezellig samen aan de slag met stof en naaimachine om jouw creaties te maken tijdens de kinder & tienernaailes (8 - 16 jaar). Elke dag na schooltijd zijn er naailessen én ook op zaterdagochtend.

Voor gevorderd of beginner, vanaf 8 jaar (groep 5) tot en met 16 jaar, iedereen is welkom!

Bij het samenstellen van de groep letten we op leeftijd: je wordt zoveel mogelijk met leeftijdsgenootjes bij elkaar ingedeeld. Alles wordt voor je geregeld en staat klaar in de grote werkruimte. Toffe stofjes, goede naai- en lockmachines, grote knip- en werktafels en natuurlijk wat drinken en lekkers. Je doet mee vanaf 6 lessen maar pas op: deze wekelijkse hobby-club is verslavend!

Voor meer info klik je op de roze button.

Wist je dat je bij Atelier Kleurstof in de vakanties terecht kunt voor een of meerdere gezellige naaidagen? Bekijk hier de zomernaaidagen 2023!

Tip: Leiden barst van de leuke uitjes! Bekijk eens onze verzameling kindvriendelijke musea, theaters, (indoor)speelplaatsen en activiteiten voor gezellige familieuitjes.

Atelier Kleurstof

Meelfabriekplein 1
Leiden
Openingstijden De naailessen worden gegeven op: maandagmiddag, dinsdagmiddag, woensdagmiddag, donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagochtend Prijs Prijs: Leskaart van 6 lessen van 2 uur: € 135,00 | Proefles €22,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje vieren?

Kinderfeestje vieren?

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk alle feestjes in de regio