Jeugdles BoulderhalTerug naar het overzicht

Klimmen en klauteren tijdens de jeugdlessen boulderen bij Boulderhal Kunststof! Dat is een leuke sport!
Volg stoere boulderlessen bij Boulderhal Kunststof! Hier leer je alles over het boulderen. Boulderen is een snel groeiend onderdeel van de klimsport. De klimroutes zijn puzzels die je oplost met kracht, denkwerk en techniek. Anders dan bij sportklimmen heb je bij boulderen geen touw en klimgordel nodig. Dikke valmatten onder de routes zorgen voor veiligheid.

Jeugdlessen
Ben je tussen de 5 en 17 jaar en neem je een lidmaatschap, dan ben je automatisch lid van de jeugdgroep. Leden van de jeugdgroep krijgen wekelijks training. 

Tijden
De jeugdgroepen trainen op maandag, woensdagmiddag en zaterdagochtend. Klik voor de laatste informatie hierover door naar de site via de roze button of neem contact met Boulderhal Kunststof op via de telefoon!

Voor €9 kun je een proefles doen. Daarna zijn de kosten €45 per maand (lidmaatschap). Hiervoor krijg je 2 x per week training en kun je naast de wekelijkse training onbeperkt boulderen. Zelf boulderen mag vanaf 12 jaar zelfstandig, van 8 t/m 11 jaar is begeleiding van een volwassene vereist. Vanaf 5 jaar mag je dus wel al deelnemen aan de trainingsgroepen, maar je mag pas op eigen gelegenheid komen als je 8 jaar bent.

Fijne horeca met kinderhoek
Voor de ouders is het ook heel fijn vertoeven bij Boulderhal Kunststof. Met een fantastische koffiehoek, waar ook heerlijke gerechten uit de keuken komen zit je hier meer dan aangenaam te wachten tot de kids 'uitgeboulderd' zijn. Kleine broertjes of zusjes mee? Geen probleem, daar is een leuke kinderhoek voor ingericht. Wel even opletten dat ze niet op de bouldermat komen, want dat is vanwege hun veiligheid niet de bedoeling.

Tip: Je kunt bij Boulderhal Kunststof ook een heel leuk feestje geven!

Boulderhal Kunststof

Rooseveltstraat 49E
2321 BL Leiden
Openingstijden De jeugdlessen vinden plaats op woensdagmiddag, de tijd is afhankelijk van de leeftijd van de klimmer. 
Klik door via de roze button!
Prijs €45 per maand Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!

De scholen zijn weer van start! En dus gaan ook de clubjes weer beginnen. In onze special vind je leuke tips én fijne nazomeruitjes. Veel plezier!

Proeflessen en nazomeruitjes