• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Budocentrum JunanseiTerug naar het overzicht

Supertoffe lessen in Japanse krijgskunsten volg je bij Junansei. Ook ouder&kind Tuimelbudo! 3+

Ninja's in de dop, opgelet! Bij Budocentrum Junansei wordt les gegeven in diverse Japanse krijgskunsten, zoals:

Ju-Jutsu (6+), een erg complete zelfverdedigingskunst. Omdat er zo veel in zit, is het Ju-Jutsu erg geschikt voor zelfverdediging en raak je er niet snel op uitgekeken. 

Aikido (7+), een sierlijke zelfverdedigingskunst met soepele en cirkelvormige bewegingen, waarmee je leert om alles wat op je afkomt om te buigen of te controleren.

Kobudo (7+). Tijdens deze lessen zwaardvechten worden er verschillende zwaardtechnieken beoefend. Vanwege de veiligheid wordt er met houten of zachte oefenzwaarden getraind. 

Tuimelbudo (4+). Bij Tuimelbudo leren kinderen de beginselen van Judo/Ju-Jutsu. Dit doen ze door bijvoorbeeld te leren valbreken en ze oefenen met andere kinderen. Hierdoor krijg je erg sociale lessen.

Ouder & kind Tuimelbudo (3+). Op zaterdagochtend is er speciaal voor kinderen en hun papa of mama een Tuimelbudoles. Dat wordt dus één groot tuimelfeest voor klein en groot!

Peuter Tuimelbudo (2+). Nu ook voor peuters! Tuimelbudo lessen waarin de peuters helemaal zelf de basis van het judo kunnen oefenen.

Om te kijken welke les het beste bij je past, kan je altijd een (gratis) proefles komen volgen! De lessen worden met veel passie gegeven door gecertificeerde docenten.

Wil je meer weten, klik dan door via de roze button. Naast de reguliere lessen jeugd Ju-Jutsu, worden er ook cursussen Zelfverdediging & Weerbaarheid voor kinderen (6-13 jaar) gegeven. 

Junansei geeft ook les (Ju Jutsu, Aikido en Kobudo) in gymzaal Frans de Vette, Kuyperbrink 11 in Voorschoten en les (Tuimelbudo en Ju Jutsu) bij PC Hooftlaan 13 in Leiden.

 

Budocentrum Junansei

Multatulilaan 92
2251 ZM Voorschoten
Openingstijden Voor tijden zie website via de roze button. Prijs Vanaf € 25,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op kamp met & zonder overnachten