Toffe sportmodules!Terug naar het overzicht

Ga 5 weken aan de slag met meerdere racket- of balsporten bij de Fundamental Sports Pilot!
Voetbal, korfbal, basketbal, tennis, hockey, volleybal, rugby, handbal, badminton, squash – er is zóveel keuze... Maar wat nou als je geen keuze hoeft te maken en toch van alle sporten wat kan leren?

Schrijf je dan in voor de supertoffe sportmodules van Fundamental Sports Pilot en ga op ontdekkingsreis! Vijf weken lang krijg je één keer per week les in verschillende sporten, het officiële Fundamental Sports t-shirt én elke les een fruithap. De kosten hiervoor zijn maar €12,50.

Je kunt kiezen uit 2 modules: de balsportmodule en de racketsportmodule:

Balsport Module
Leef je uit in de balsportgroep! Voetbal, basketbal, korfbal, handbal, volleybal en rugby komen allemaal aan bod in dit te gekke multisportprogramma.
Start is 9 september van 15:00 - 15:50u of van 16:00 - 17:00u (afhankelijk van de leeftijdsgroep). Vanaf dan is er 5 weken lang elke woensdag les.
Leeftijdsgroepen: 4 t/m 8 jaar en 8 t/m 12 jaar

Racketsport Module
In de racketsport module maak je kennis met de 6 leukste racketsporten. Geniet van tennis, hockey, badminton, tafeltennis, honkbal en squash!
Start is 8 september van 15:15 - 16:05u of van 16:15- 17:15u (afhankelijk van de leeftijdsgroep). Vanaf dan is er 5 weken lang elke dinsdag les.
Leeftijdsgroepen: 4 t/m 8 jaar en 8 t/m 12 jaar

Meer weten? Inschrijven? Klik door via de roze website button en meld je aan! Er is per module plek voor 20 kinderen dus wacht niet te lang.

Fundamental Sports

Zuster Meijboomstraat 2
2331 PD Leiden
Openingstijden Racketsportmodule 8 september, Balsportmodule start 9 september, Prijs €12,50 voor een hele module, incl. 5 weken les, t-shirt en iedere week een fruithap. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!

De scholen zijn weer van start! En dus gaan ook de clubjes weer beginnen. In onze special vind je leuke tips én fijne nazomeruitjes. Veel plezier!

Proeflessen en nazomeruitjes