Toffe sportmodules!Terug naar het overzicht

Ga 5 weken aan de slag met meerdere racket- of balsporten bij de Fundamental Sports Pilot!
Voetbal, korfbal, basketbal, tennis, hockey, volleybal, rugby, handbal, badminton, squash – er is zóveel keuze... Maar wat nou als je geen keuze hoeft te maken en toch van alle sporten wat kan leren?

Schrijf je dan in voor de supertoffe sportmodules van Fundamental Sports Pilot en ga op ontdekkingsreis! Vijf weken lang krijg je één keer per week les in verschillende sporten, het officiële Fundamental Sports t-shirt én elke les een fruithap. De kosten hiervoor zijn maar €12,50.

Je kunt kiezen uit 2 modules: de balsportmodule en de racketsportmodule:

Balsport Module
Leef je uit in de balsportgroep! Voetbal, basketbal, korfbal, handbal, volleybal en rugby komen allemaal aan bod in dit te gekke multisportprogramma.

Racketsport Module
In de racketsport module maak je kennis met de 6 leukste racketsporten. Geniet van tennis, hockey, badminton, tafeltennis, honkbal en squash!

Meer weten? Inschrijven? Klik door via de roze website button en meld je aan!

Fundamental Sports

Zuster Meijboomstraat 2
2331 PD Leiden
Openingstijden Zie website Prijs €12,50 voor een hele module, incl. 5 weken les, t-shirt en iedere week een fruithap. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips