• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Judo en kickboksenTerug naar het overzicht

Met respect en plezier leren judoën of kickboksen doe je bij Goederaad Sport in Voorschoten!
Judo is een Japanse verdedigingssport, waarbij je niet alleen worpen leert en leert vallen, maar waar respect, samenwerking en sportiviteit ook erg belangrijk is. Judo kun je bij Goederaad Sport al leren vanaf 4 jaar. In de jeugdlessen worden judotechnieken geleerd en (judo)spelletjes gedaan. Meestal werk je met zijn tweeën of met de hele groep.

Je begint met een witte band en één of twee keer per jaar kun je examen doen voor een gekleurde slip of band. Behalve examens zijn er natuurlijk ook judowedstrijden waar je aan mee kunt doen. De lessen worden gegeven door de zeer gewaardeerde Sensei Percy (4e Dan).

Kickboksen voor kids bij Goederaad Sport
Bij Kickboksen leer je stoot- en traptechnieken. In de lessen wordt gebruik gemaakt van muziek, bokszakken en stootkussens. Ook doe je oefenwedstrijdjes. Kickboksen is een leuke manier om sterk en fit te worden en het is goed voor de weerbaarheid. Bij Goederaad Sport kun je kickboksen vanaf 8 jaar.

Kom langs voor een gratis proefles!
Goederaad Sport is een gezellige sportschool waar ze het belangrijk vinden dat ieder kind zich veilig voelt en zelfvertrouwen krijgt.

Voor meer informatie klik je op de roze websitebutton.

Tip: Veel meer sportclubjes vind je op deze site onder clubjes!

 

Goederaad Sport

Raadhuislaan 43
2251 GA Voorschoten
Openingstijden Check de website voor de meest actuele lesdata! Prijs Zie website via de roze button voor de actuele prijzen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje naar Den Haag... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes