Nijntje BeweegdiplomaTerug naar het overzicht

In Leiden kunnen peuters en kleuters meedoen met het nijntje Beweegdiploma via Gymsport Leiden. Superleuk
Wil je met je kleintje naar kleutergym, peutergym of ouder kind gym in Leiden? Het nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen voor kinderen van 2 t/m 5 jaar waarbij de peuters en kleuters wekelijks speelplezier hebben en tegelijkertijd alle basisvormen van bewegen leren.

In de 2 series van 20 lessen kunnen ze naar hartenlust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen.

Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leert jouw kind op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie!

Het nijntje Beweegdiploma wordt ook in Leiden aangeboden via Gymsport Leiden op verschillende locaties door de stad. Zo is er altijd wel één bij je in de buurt. En extra leuk: na het doorlopen van de lessen ontvangt jouw kind het nijntje Beweegdiploma. Daarop staat waar je zoon of dochter allemaal mee heeft geoefend.

Via de roze button lees je er nog veel meer over en kun je je aanmelden. Of doe eerst mee met de gratis proefles!
Tip: op de site van beweegdiploma.nl vind je veel leuke aanvullende informatie.

Veel plezier!

nijntje Beweegdiploma bij Gymsport Leiden


Leiden
Openingstijden Zie website voor het lesrooster Prijs Zie website voor de tarieven Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

24 x op kamp met en zonder overnachten