Peuter- en kleutergymTerug naar het overzicht

Toffe peutergym en kleutergym lessen bij HumpyJumpy!
Bij HumpyJumpy staat de gymzaal vol met toffe materialen, waardoor peutergym en kleutergym elke week een feestje is! De lessen hebben een vaste structuur, waarin veel tijd is om zelf te ontdekken. Dat zorgt voor een ongedwongen sfeer, waarin kinderen veel plezier maken en zichzelf op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Fantasierijk en uitdagend
De lessen hebben allemaal een eigen thema en er worden materialen klaargezet die kinderen uitdagen om net iets meer, hoger en verder te proberen. De kinderen bewegen veelzijdig; alle vormen van bewegen komen aan bod binnen elke lesperiode. Van draaien, duikelen en rollen tot zwaaien en slingeren en van gooien, mikken en vangen tot springen en landen. Er zijn lessen voor Humpy’s (1,5-2,5 jaar), Bengels (2,5-4 jaar) en Jumpers (4 t/m 6 jaar).

De lessen worden onder deskundige begeleiding gegeven op woensdagochtend en zaterdagochtend in de gymzaal aan Katwijkerweg 6B in Rijnsburg. De lessen duren 45 minuten.

Klik voor meer informatie of om je in te schrijven voor een proefles of lesperiode op de roze button.

Tip: Wist je dat je HumpyJumpy ook in kunt huren voor een sportief kinderfeestje in de gymzaal of op een eigen locatie?

Tip: Wist je dat je HumpyJumpy ook in kan huren voor een sportief kinderfeestje in het park, in de gymzaal of op een eigen locatie?

HumpyJumpy

Katwijkerweg 6B
Rijnsburg
Openingstijden Woensdagochtend en zaterdagochtend Prijs Klik voor meer informatie of om je in te schrijven voor een proefles of lesperiode op de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op zomerkamp met en zonder overnachten