• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

ToneellesTerug naar het overzicht

Droom jij ervan op het podium te staan? Geef je dan op bij de Jeugdtheaterschool! 4-8 jaar
In de cursus toneel leer je hoe een rol kunt spelen. Je leert daarbij hoe je moet bewegen, of je stem gebruiken. Je leert hoe je in je rol een verhaal kunt spelen en daarbij emoties kunt gebruiken.

In de lessen maak je in groepjes toneelstukjes, die je dan aan elkaar laat zien. De tweede helft van het jaar werken we aan een groot toneelstuk. Het verhaal voor dat toneelstuk maken we met elkaar. Je hoeft geen tekst uit je hoofd te leren, want de tekst maak je zelf.

De toneellessen worden gegeven op maandag tussen 16:00 - 17:00 uur. Heb jij zin om in september of oktober te starten met toneel? Geef je dan op via de website: klik door via de roze button.

Tip: Wil jij naast een toneelclubje ook op een sportclub? Kijk dan op Kidsproof voor alle clubjes in Leiden en omgeving.

Jeugdtheaterschool Leiden e.o.

Haagweg 6
2311 AA Leiden
Openingstijden Elke maandag van 16:00 - 17:00 uur. Prijs De cursusprijs bedraagt €175,00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje naar Den Haag... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes