Zwemles in de ZijlTerug naar het overzicht

Kinderen leren in zwembad De Zijl of het Vijf Meibad zwemmen voor de diploma's van het zwem-ABC.

Is jouw kind 4 jaar en drie maanden en wil je snel starten met zwemles? In zwembad De Zijl en het Vijf Meibad zijn er vaak geen wachtlijsten. Jouw kind kan dus snel beginnen. 

De zwemlessen zijn op maandag t/m zaterdag, duren 45 minuten en worden uitsluitend door gediplomeerde zwemonderwijzers gegeven.

Bij zwembad De Zijl en het Vijf Meibad wordt les gegeven volgens het Zwem-ABC. Dit bestaat uit de drie nationale zwemdiploma’s ABC. Je kind leert op speelse wijze zwemmen en raakt vertrouwd met het water. Ook wordt er veel aandacht besteed aan een goede zwemvaardigheid en ‘jezelf kunnen redden’. Met het Zwem-ABC diploma op zak zijn kinderen pas echt watervrij en zwemveilig.

Klik door via de roze button om te zien hoe je kan inschrijven voor de zwemlessen van zwembad De Zijl óf het Vijf Meibad in Leiden.

Tip: Klik door voor meer zwemlessen in en om Leiden.

 

Sportcomplex De Zijl

Paramaribostraat 66
2315 VK Leiden
Openingstijden Kijk op de website via de roze button voor de exacte lestijden. Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

24 x op kamp met en zonder overnachten