Training Groeikids en YogaTerug naar het overzicht

Groeikids staat voor sport & bewegen, is vernieuwend, en biedt bovenal plezier! Weerbaarheidstraining.
Groeikids biedt psychomotorische hulp aan kinderen van 6 t/m 12 jaar in de vorm van begeleiding, sport, coaching en trainingen. Groeicoaches Janneke en Maarten hebben meer dan 15 jaar ervaring in het (speciaal) onderwijs. 

Kinderyoga en Tieneryoga

Kinderyoga is een fijne en speelse manier om meer rust en balans te vinden. Door middel van verschillende oefeningen en werkvormen raken kinderen meer vertrouwd met hun eigen lichaam en ademhaling. 
Tijdens de lessen Tieneryoga staan we stil bij de levensfase en veranderingen waar de kinderen inzitten. Door gerichte oefeningen groeit het zelfvertrouwen en vinden de tieners meer rust en balans.

Leren door Bewegen
Voor kinderen van 6,7, en 8 waarbij het leren (lezen en schrijven) niet vanzelf gaat. 
Met fysieke oefeningen wordt dit probleem van de andere kant bekeken. De kinderen gaan motorische oefeningen doen waardoor beide hersenhelften gestimuleerd worden. Bewegen is leren!

Weerbaarheidstraining
Bij faalangst is dit de perfecte training om het zelfvertrouwen van je kind een boost te geven! Fysieke oefeningen met diverse momenten voor reflectie. 

Je kan bij Groeikids ook terecht voor:
- Rots & Water
- Rouw en traumaverwerking
- Kindercoaching

Door de oplossingsgerichte manier van werken vergroten kinderen hun vaardigheden, zelfvertrouwen en autonomie, zodat zij sterker in het leven staan. Er wordt gekeken naar de talenten van de kinderen. Als kinderen lekker in hun vel zitten, hun eigen lichaam leren kennen, groeit hun zelfvertrouwen en kunnen ze zich optimaal ontwikkelen.

Locatie
Op woensdagmiddag zijn de Yogalessen, Coachingsessies en Trainingen in de mooie Yogastudio, Julianastraat 1B, 2161 RA in Lisse
Op maandag, dinsdag- en woensdagochtend zijn de coachingsessies in de praktijkruimte aan huis, Bloembinderspark 77, 2161XR in Lisse.

Klik op de roze button voor meer informatie en meld je snel aan!

Tip: meld je aan voor de Kidsproof nieuwsbrief en blijf op de hoogte. 

Studio in Bloei

Bloembinderspark 77
2161XR Lisse
Openingstijden trainingen zijn op woensdagmiddag in Lisse - vanaf 6 januari Prijs 7 lessen voor €120 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op zomerkamp met en zonder overnachten