• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Voetjebal LeidenTerug naar het overzicht

Kom samen met je kleintje spelen en plezier maken in Leiden en de Bollenstreek!
Wil je je kleintje kennis laten maken met de bal? Doe het samen bij Voetjebal Leiden-Bollenstreek met spel en een flinke dosis plezier. Kids van 2 t/m 5 jaar gaan samen met een ouder aan de slag.

Tijdens de lessen gaat het helemaal om de ontwikkeling van je kind en quality time samen. Speels leren ze de kleuren, tellen en symbolen kennen. Zo ontwikkelen de kids bij Voetjebal hun coördinatie, behendigheid en balans. Ze gaan aan de slag met kegels, speciale Voetjebalballen, hoepels, pitzakken en ringen. En dat allemaal in vrolijke kleuren!

De kids worden ingedeeld op leeftijd, om zo goed mogelijk aan te sluiten op de ontwikkeling. De lessen kun je volgen op zaterdag- en zondagochtend op verschillende locaties in Leiden en de Bollenstreek. Een les duurt 45 minuten Ga op de website (via de roze button) naar het kopje 'locaties & lestijden' voor het precieze lesschema. 

Een heel Voetjebalseizoen duurt van september t/m mei en is 30 lessen. Wil je later instromen? Dat kan natuurlijk ook en dan wordt er zo snel mogelijk een plekje voor jullie gezocht.

Ontwikkel de motoriek van je kind, maar trap bovenal veel lol! Een heerlijk en leerzaam ouder-kind uitje.

Op zoek naar meer informatie of inschrijven? Klik op de roze button.

Voetjebal Leiden-Bollenstreek


Verschillende locaties in Leiden
Openingstijden Reguliere lessen zijn van september t/m mei. Later instromen is mogelijk. Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op kamp met & zonder overnachten