Zwemles ABC met Jip!Terug naar het overzicht

Kom leren zwemmen bij zwembad het Wedde! En haal uiteindelijk je A, B, en C diploma!
Met Jip leert je kind stapsgewijs zwemmen. Jip motiveert je kind om steeds een stukje verder te gaan. Je kind krijgt op een veilige en leuke manier les, en werkt vanaf de eerste zwemles naar diploma A, B en C. Het lesboekje Jippie, ik leer zwemmen hoort bij het Zwem-ABC: bij iedere stap krijgt je kind een leuke sticker. Zo blijft je kind enthousiast dankzij Jip!

Hoe verloopt een les? Iedere les oefenen de kids verschillende onderdelen om veilig en goed te kunnen zwemmen. Zo leren ze op verschillende manieren omgaan met water: springen, keren, onder water gaan en drijven. Per les gaat je kind steeds een stapje verder: beginnen met de enkelvoudige rugslag en borstcrawl en daarna komen de rugcrawl en schoolslag aan de beurt. Tijdens iedere les zullen er speelse vormen worden geoefend, zoals springen van de kant, vlot klimmen, ringen opduiken, enz.

Voor meer informatie kun je op de roze button klikken. 

Tip: Ben je benieuwd naar meer leuke clubjes? Kijk dan bij onze clubjes!

Tip: Volg je ons al op Facebook?

Zwembad het Wedde

Richard Wagnerlaan 85
2253 CD Voorschoten
Openingstijden zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

24 x op kamp met en zonder overnachten