• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zeemeermin zwemmenTerug naar het overzicht

Wil je zwemmen als een zeemeermin? Volg de cursus bij Zwembad Het Wedde of geef een zeemeerminfeestje!
Super gaaf! Wie wil nou niet leren zwemmen als een zeemeermin?! Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud en heb jij je A-diploma? Doe dan mee aan een cursus zeemeerminzwemmen bij Zwembad Het Wedde in Voorschoten! 

De training wordt verzorgd door een ervaren zwemonderwijzer(es) van Sportfondsen Voorschoten. De cursus bestaat uit 4 lessen waarin je leert om als een echte zeemeermin te zwemmen. De laatste les word afgesloten met een diploma. Er is plaats voor minimaal 4 deelnemers en maximaal 8 deelnemers.

Klik door via de roze button voor meer informatie.

Lijkt het je leuk om te leren zeemeerminzwemmen tijdens jouw kinderfeestje? Ook dat kan bij Het Wedde met het zeemeerminfeest Ariël! Kijk voor meer informatie hierover bij kinderfeestjes in Het Wedde.

Tip: Nog meer waterpret bij Zwembad het Wedde vind je bij ons overzicht met oa. discozwemmen, zwemlessen en vakantie-activiteiten.

Zwembad het Wedde

Richard Wagnerlaan 85
2253 CD Voorschoten
Openingstijden Klik door via de roze button voor de eerstvolgende workshop. Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op kamp met & zonder overnachten